23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Tag ansvaret for kvaliteten

Når alt kommer til alt, handler sagerne om MgO-pladerne om kvalitet i byggeriet.

Og for at sikre at man som producent, leverandør, rådgiver og entreprenør leverer den kvalitet, der kan forventes af et solidt dansk byggeri, så har man også et ansvar for, at de materialer der anvendes har den fornødne kvalitet.

Hvis man skal opfattes som en seriøs og ansvarlig entreprenør, så gælder det også her, at man bør tage et ansvar for, at det byggeri, man leverer til bygherren, er i orden. Og nu ser det ud til, at entreprenøren kommer mere i spil, når det gælder MgO-pladerne, end det hidtil har været antaget. Og vi har helt sikkert ikke set de sidste sager endnu. Det fritager dog ikke rådgiveren fra at sætte sig ordentligt ind i, hvad han anbefaler.

Det kan godt blive dyrt, hvis man har udført hele byggerier med de meget omtalte plader, men det bliver kun dyrere, hvis man venter til en eventuel dom er faldet og advokaterne har fået deres bid af kagen, og man så skal i gang med at renovere for egen regning.

Det har været fristende at bruge de langt billigere plader, men alternativet har hele tiden været der, så muligheden for at vælge en sikker løsning har altså hele tiden været til, stede. Men når skaden er sket, så er det med at vise, at man tager sit ansvar alvorligt, og se at få taget fat på at få udskiftet pladerne, så kvaliteten i byggeriet ikke sænkes, og store fugtskader undgås.

Konklusionen er at det kan blive dyrt at få en hurtig gevinst.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094