23948sdkhjf

Nyt Pihl & Søn stikker spaden i jorden i Sydhavnen

I januar vandt Pihl & Søn sammen med LM Byg totalentreprisen på et 21.500 kvadratmeter stort boligbyggeri på Teglholmsgade i Københavns Sydhavn.

Onsdag i denne uge var der første spadestik på byggeriet, og administrerende direktør Halldór P. Ragnarsson er stolt over at se den grønne pil flagre i Sydhavnen:

- Alle involverede har gjort et stort stykke arbejde til fuld tilfredshed for alle parter, og det er med stor begejstring, at vi nu tager første spadestik. Vi har haft en tæt dialog med bygherren under hele forløbet, og det vægter vi utrolig højt, når vores mål er at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner. Nu skal vi levere den forventede kvalitet, udtaler han i en pressemeddelelse.

Teglholm Brygge, som byggeriet er døbt, er tegnet af PLH Arkitekter og opføres for TDC Pensionskasse. Byggeriet kommer til at bestå af 179 udlejningsboliger fra 65 til 132 kvadratmeter. Som led i projektet etableres en havnebrygge, der vil være tilgængelig for byens borgere.

Ejerkreds med synergieffekter
Halldór P. Ragnarsson er overbevist om, at spadestikket på Teglholm Brygge markerer starten på en begivenhedsrig tid for det nye Pihl & Søn.

Virksomheden har flere projekter i pipeline, og oplever stor interesse fra bygherrerne. Ifølge Halldór P. Ragnarsson ikke mindst på grund af ejerkredsen, der udgøres af LM Byg og M.J. Eriksson. Sidstnævnte står for anlægsarbejdet på Teglholm Brygge.

- En vigtig del af genrejsningen har været sammensætningen af entreprenørvirksomhederne i ejerkredsen, og de synergieffekter vi opnår. Pihl-konsortiet består af to til tre specialiserede entreprenørvirksomheder alt afhængig af bygherrens behov, og den dynamik har vakt stor interesse i markedet, siger Carsten Mindegaard, ejer af LM Byg og initiativtager til etableringen af det nye Pihl & Søn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141