23948sdkhjf

Kramer overgår til Wacker Neuson

Wacker Neuson Danmark overtager import og forhandling af et af deres familiemedlemmer, Kramer, fra Erenfred Petersen A/S

Der er et familiemedlem, der vender hjem, når Wacker Neuson Danmark den 10. september overtager import og salg af Kramer læssemaskiner i Danmark.

Siden år 2000 har Erenfred Pedersen A/S stået for import og salg af Kramer maskiner i Danmark.

Men I 2007 indgik Kramer i Wacker Neuson Group, og det er ifølge adm. direktør Erik Høi nu naturligt, at Kramer indgår i den samme salgsorganisation, som de øvrige produkter fra Wacker Neuson.

Vil supplere
Wacker Neuson Danmark har igennem de seneste år udvidet deres produktsortiment med gravemaskiner og dumpere fra den oprindelige salgsorganisations arbejde med komprimeringsmateriel.

Det har ifølge direktøren været en stor succes, og som en naturlig udvikling ønsker man nu at supplere med læssemaskiner.

- Vi har en ambition om at få større markedsandele for Kramer i fremtiden, og vil med en række nye initiativer udbrede kendskabet og brugen af Kramer produkter, ligesom også serviceorganisationen forstærkes, siger Erik Høi til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Samme målgruppe
Wacker Neusons sælgere vil henvende sig til samme målgruppe som hidtil, hvor bygge- anlægssektoren er central.

Kramer leverer maskiner fra 1,5 tons til 6,0 tons. Wacker Neusons teknologi flyder over de forskellige produktgrænser, og Kramer findes i en elektrisk udgave, så den kan supplere de øvrige Zero Emission produkter fra Wacker Neuson.

Maskinerne er velegnede til opgaver på kompakte pladser både i byggeriet og til mange andre opgaver.

Bredt sortiment
Kramer tilbyder et bredt sortiment af både maskiner og tilbehør. Kramers læssemaskiner er som noget unikt på markedet 4-hjuls styrede og derfor stabil og sikker.

4-hjuls styringen gør maskinerne særdeles manøvredygtige, og de er velegnede også som pladsmaskiner eller redskabsbærere med det store udvalg af redskaber, der kan leveres sammen med maskinerne.

Wacker Neuson åbnede et servicecenter i Fredericia, da koncernen samlede komprimeringsmateriel, gravemaskiner og dumpere. Wacker Neuson Danmark har i dag servicebiler på landevejene over hele landet.

Det er fra servicecenteret og de kørende biler, at de mange Kramer maskiner på markedet såvel som de nye vil blive serviceret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173