23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco

Sweco
Ole Røsdahl, 54 år, er ansat som direktør for Water & Energy i Sweco Danmark.

Han er tidligere adm. direktør for Krüger A/S og CEO for Veolia Water Technologies Nordiske Region. Sweco har samtidig med Oles ansættelse samlet de to afdelinger Water & Energy East (WEE) og Water & Energy West (WEW) under ét, således at Water & Energy fremover bliver én samlet forretning på tværs af landet. 

Anders Hejnfelt er udnævnt til fagchef for konstruktioner. Anders skal i den nye rolle drive og koordinere udviklingsaktiviteter for konstruktioner, samt være fagligt fyrtårn indenfor anvendelsen af KON-BIM. 

Brian Sylvest er ansat som byggeleder i Glostrup. Brian er uddannet VVS-montør og har bl.a. været hos Hoffmann og Wicotec. Brian skal indgå i installationsteamet på Niels Bohr Bygningens projektkontor. 

Henriette Corlin er ansat som seniorkonsulent i afdelingen for Solutions and Systems Integration. Henriette er uddannet miljøingeniør og har bl.a. arbejdet 8 år med miljøtilsyn i Fredericia Kommune. Hun kommer fra en stilling som forretningsspecialist i KMD. 

Malthe Haarhr Hvelplund er ansat som installationsingeniør, VVS og ventilation i Aarhus. Malthe har netop færdiggjort sin uddannelse som civilingeniør med speciale i energi og indeklima fra Aalborg Universitet. 

Manezha Safar er ansat som ingeniør inden for Energi og Bæredygtighed. Manezha er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling i Rambøll i Århus, hvor hun de seneste 3 år har varetaget forskellige opgaver indenfor VVS-projektering, energi, indeklima og fugtanalyser. 

Micky Vestergard Jørgensen er ansat som bygningsrådgiver i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. Micky er nyuddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi og har været i praktik i afdelingen i 2017 og senest studentermedhjælper i foråret 2018. 

Mikkel Andersen er udnævnt til fagchef for Facilities Management, HVAC. Mikkel vil med sin høje faglighed, engagement og stærke samarbejdsevner have den primære opgave sikre, at alle vores kunder på tværs af afdelinger og geografier får den samme stærke kvalitet af vores TI-ydelser. 

Xiang Ge er ansat som systemudvikler i afdelingen for Solutions and System Integration, Waste Management. Xiang har tidligere arbejdet med systemudvikling i et transportfirma, så han er bekendt med workflow-systemer og transportlogistik. 

David Bjerregaard Friis er ansat som VVS-installatør i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. David er nyuddannet VVS-installatør og har været ansat som praktikant i afdelingen. Brian har flere års erfaring som udførende VVS’er.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142