23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Lemvigh-Müller og Deas

Intego
Carsten Johannsen er ansat som serviceleder hos Integos mekaniske afdeling i Kolding. Carsten har de seneste 25 år været ansat som elektromekaniker i samme afdeling. Han har derfor et indgående kendskab til Integos forretning og vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af det mekaniske værksted. 

Bo Poulsgaard Hansen er ansat som serviceleder hos Integos mekaniske afdeling i Grindsted. Bo kommer senest fra en stilling som produktionschef hos LSI A/S Lunderskov Stålindustri og har været ansat i en lignende stilling hos Rool Steel A/S. Han vil med sin mangeårige erfaring samt lokale kendskab bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Integos aktiviteter i området. 

Rasmus Skovsgaard Sørensen er ansat som ny projektleder hos Integos automationsafdeling i Aalborg. Rasmus er uddannet maskinmester og har en baggrund som elektriker. Han kommer senest fra en stilling som projektleder hos Strøm Hansen A/S. Rasmus vil med sin erfaring bidrage positivt til den fortsatte udvikling af afdelingen.

Lemvigh-Müller
Michael Bonde Christensen, 39 år, er ansat som belysningstekniker hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers belysnings-sektion, Rigtigt Lys. Han kommer fra en stilling som lysdesigner hos den danske del af den østrigske belysningskoncern Zumtobel Group.

Deas
Benny Buchardt Andersen, tidligere direktør i PenSam og senest tilknyttet Greystone, er valgt som ny CEO i selskabet Deas Asset Management A/S. Han skal lede selskabet i tæt parløb med den erfarne ejendomsprofil Kim Nielsen, der har været direktør for Deas Asset Management siden sommeren 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125