23948sdkhjf

Udbudskaos på Amager Bakke: Energichefen er sendt hjem

Jacob H. Simonsen har kun været direktør for Amager Ressourcecenter (ARC) og prestigebyggeriet Amager Bakke i 14 dage, og han har allerede været i gang med oprydningen.

Det skriver Finans.

Han har netop sendt sin forgænger Dan Fredskov hjem efter sagen om brud på udbudsreglerne. Nu skal han redegøre for sin rolle i sagen. Det sker efter en ekstern undersøgelse.

- Den eksterne undersøgelse, som Bech-Bruun og Deloitte på initiativ af bestyrelsen har iværksat, nærmer sig sin afslutning. Konklusionen tegner alvorlig. Der er tale om store problemer med overholdelse af gældende regler for udbud, siger Jacob H. Simonsen.

Dan Fredskov har tidligere været konstitueret direktør, efter Ulla Röttger blev fyret i 2017. For øjeblikket fungerer han som energichef. Mens han udarbejder redegørelsen overtager Søren Haubenreisser Knudsen Dans opgaver, skriver Jakob H. Simonsen i en intern mail til de ansatte.

Der er siden 2013 indgået kontrakter til sammenlagt 218,1 millioner kroner fordelt på 25 virsomheder – uden at opgaverne er sendt i udbud.

Ifølge mediet Kommunen.dk har Bech-Bruun fundet brud på reglerne i mere end halvdelen af de millionindkøb, der er blevet gennemgået. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141