23948sdkhjf

Gråkjær bygger hotel ved Copenhagen Arena

Første spadestik er taget til byggeriet, der er del af et større ATP-projekt

Byggeriet af et nyt stort hotel ved Copenhagen Arena i Ørestad er nu sat i gang.

Onsdag den 29. august tog direktør Michael Nielsen fra ATP Ejendomme det første spadestik sammen med Jesper Østerhegn fra Zleep Hotels og Henrik Skaarup fra Gråkjær Erhverv.

Det nye Zleep Hotel Copenhagen Arena bliver et moderne og enkelt hotel med 211 værelser. Som navnet antyder får hotellet Royal Arena som nærmeste nabo – og så er det ATP Ejendommes første hotelbyggeri fra ’bar mark’.

- Vi investerer som oftest i færdigbyggede projekter lige til at tage i brug. Men nogle gange står vi med så spændende et projekt, at vi vælger at være med helt fra starten af for at kunne præge det på bedst mulig vis. Sådan er det med dette kommende hotel, sagde Michael Nielsen i sin tale.

Hos Gråkjær Erhverv takkede direktør Henrik Skaarup ATP Ejendomme for det gode samarbejde indtil nu og glædede sig over, at byggeriet af det seks etager høje hotel nu går i gang.

Foruden de 211 værelser vil Zleep Hotel Copenhagen Arena byde på en morgenmadsrestaurant, lounge og fitnessfaciliteter. Værelserne får et moderne udtryk med vægge i rå beton. Udvendigt kommer det til at fremstå med polerede facader i hvid terrazzo og solceller på taget.

Hotellet er en del af et større udviklingsprojekt, som også omfatter 153 lejeboliger, et otte-etagers p-hus og en Burger King-restaurant. Vilhelm Lauritzen Arkitekter har tegnet både hotel, p-hus og restaurant.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14