23948sdkhjf

Udvikler etablerer nyt erhvervsområde

Fynske Barfoed Group har sikret sig de første lejere til 15.000 kvm stort erhvervsområde i Odense

Den fynske ejendomsudvikler Barfoed Group igangsætter nu første etape af et 15.000 kvm stort erhvervsområde tæt på Syddansk Universitet i Odense.

Under navnet Munkebjerg Business Park indgår erhvervsområdet i Munkebjerg Park, der med en projektværdi på 1,5 mia. kr. er Barfoed Groups hidtil største projekt.

På et grundareal på 125.000 kvm skal området indeholde mellem 800 og 900 boliger samt det nye erhvervsområde med kontorer, klinikker, dagligvarebutikker og hotel.

Barfoed Group starter nu første etape af erhvervsområdet efter både Nykredit og revisionsvirksomheden PwC har indgået lejekontrakter.

Et flerbrugerhus
- Ved at flytte i de nye moderne lokaler i Munkebjerg Business Park kan vi i endnu højere grad møde kundernes behov og blandt andet tilbyde kundevendte arrangementer så som konferencer, gå-hjem-møder mv. Samtidig sikrer vi et endnu mere attraktivt arbejdsmiljø, der kan være med til at fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere, udtaler partner i PwC Mikael Johansen i en pressemeddelelse.

Første etape af Munkebjerg Business Park indeholder 6.500 kvm med kontor og dagligvareforretning.

Ejendommen indrettes som et såkaldt flerbrugerhus med fælles kantine, mødelokaler og parkeringskælder, og lejemålene bliver skræddersyet til den enkelte lejer.

På toppen får ejendommen tagterrasser med udsigt over det samlede område, og Odense Letbane vil have et stop i kort afstand til området.

Tæt på supersygehus
Desuden ligger hele området i nærheden af universitetet, det nye supersygehus i Odense og motorvejen E20.

- Beliggenheden er tæt på det nye supersygehus, Cortex Park (forsker- og erhvervsbydel, red.) samt den gode infrastruktur gør, at denne placering synes helt rigtig for os, udtaler centerdirektør hos Nykredit Lars Holm i pressemeddelelsen.

Koncerndirektør Frederik Barfoed fra Barfoed Group er allerede på jagt efter virksomheder til etape 2.

- Vi er i positiv dialog med flere virksomheder, der også har vist interesse for området, men vi taler også med interesserede, der først er klar om nogle år i etape 2, siger Frederik Barfoed

PwC og Nykredit forventer at rykke ind i de nye lokaler i 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125