23948sdkhjf

Landinspektør har skiftet ud på direktørgangen

Ulla Gramstrup har overtaget posten som adm. direktør efter Lennart Hansen og skal løfte Lifa A/S Landinspektører til version 2.0

Stifter af Lifa A/S Landinspektører, Lennart Hansen, har ønsket at trappe ned og træder tilbage fra den daglige ledelse. Han overlader posten som adm. direktør til Ulla Gramstrup.

Hun er uddannet akademiingeniør og HD i International Virksomhedsledelse & Økonomi og kommer senest fra en stilling som direktør og direktionsmedlem i Egedal Kommune.

Tidligere har hun blandt andet siddet som vicekommunaldirektør i Greve Kommune, været ansat i Højgaard & Schultz (nu MT Højgaard) og ejendomsselskabet Datea.

Hendes opgave bliver at videreføre den udvikling, Lifa har været igennem, fortæller bestyrelsesformand Klaus Bøgeholt-Laursen.

- Vi ønsker at fortsætte den kontrollerede vækst, og derfor skal vi i gang med en struktureret udvikling på såvel det strategiske som det organisatoriske plan. Populært sagt vil vi løfte Lifa A/S til version 2.0. Det skal imidlertid ikke være en revolution, men snarere en evolution, som Ulla Gramstrup skal stå i spidsen for. Og den skal vel at mærke gennemføres uden, at organisationen mister fokus på daglig drift og kunder og omverden, siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Her har Ulla Gramstrup de helt rigtige kompetencer og erfaringer. For det handler om at sikre udvikling af organisationen uden at miste fokus på kerneforretningen og driftsopgaverne. Det kræver helhedsorientering og evne til at skabe engagement både internt i organisationen og i samspil med kunder og samarbejdspartnere.

Lifa A/S Landinspektører er gået fra et enmandsfirma til én aktør med 130 medarbejdere og 10 kontorer fordelt over hele landet.

Omsætningen er ifølge virksomheden vokset fra 109 mio. kr. i 2016 til 118 mio. kr. i 2017, og den forventes at lande på 125 mio. kr. i 2018.

Resultatet før skat er i 2016 landet på 11,4 mio. kr. og 10 mio. kr. i 2017.

Ulla Gramstrup er tiltrådt per 1. august.

Læs mere om: Lifa
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097