23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Niras og Eurodan-huse,

Niras
Ronja Pereira Haase, 27 år, er ansat som ingeniør i Niras, Allerød. Ronja er nyuddannet civilingeniør i Design og Innovation fra DTU, hvor hun bl.a. har forsket i hvordan Product-Service-Systemer kan medføre bæredygtighedspotentialer i forhold til en traditionel business model. På Massachusetts Institute of Technology har hun desuden forsket i fremtidsscenarier for bæredygtige køretøjer i USA’s fremtidig bilflåde. I Niras’ afdeling for bæredygtighed, ressourcer og cirkulær økonomi skal Ronja nu arbejde med innovationsprojekter inden for afdelingens temaer som fx beregning af miljøpåvirkninger samt udarbejdelse af forsyningsstrategier.

Eurodan-huse
Bo Wedel Bang, 40 år, er udnævnt til afdelingsleder i Eurodan-huse med ansvar for showroom, udstillingshuse og salgsorganisationen i Rødekro. Han skal blandt andet hjælpe medarbejderne med at fastholde den høje kundetilfredshed og udvikle salget, herunder øge eurodan-huses markedsandel, hvor den høje kundetilfredshed er nøglen til, at flere familier vælger eurodan-huse.

Bo Wedel Bang er uddannet inden for detailhandel og har arbejdet 23 år i farve- og lakbranchen først som butiksbestyrer og konsulent hos Flügger siden med b2b salg hos Beckers. Her har han endvidere videreuddannet sig inden for ledelse, økonomi og salg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157