23948sdkhjf

Ny fusion i arkitektbranchen: Skala overtager københavnsk tegnestue

Skala Arkitekter med hovedsæde i Horsens udvider nu sin afdeling i København.

Det sker med overtagelsen af den københavnske tegnestue Mutopia, som pr. 1. juli 2018 fusioneres ind i Skala Arkitekter.

Mutopia beskæftiger fire ansatte, som efter sommerferien flytter ind hos Skala Arkitekter i Adelgade 17, hvor der i dag sidder seks medarbejdere. Hertil kommer yderligere to nye ansigter, så Skala Arkitekters københavnske kontor vokser til i alt 12 ansatte.

- Det vil øge medarbejderkapaciteten og styrke den faglige profil, og vi ser naturligvis frem til endnu mere god sparring med vores dygtige kolleger fra Mutopia. Begge tegnestuer ser fusionen som en spændende udvikling, der styrker vores faglige bredde og tyngde ligesom vi naturligvis får et mere robust referencegrundlag, siger adm. direktør Kurt Ankjær i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at Skala Arkitekter med Mutopia ombord vil rette et større fokus mod byarkitektur, masterplaner, motorik, læring og co-creation. Serban Cornea, medstifter og partner i Mutopia, bliver med overtagelsen leder af det nyetablerede område ”Urban Planning & Co-Creation”.

Skala Arkitekter beskæftiger efter fusionen og nyansættelserne i alt 38 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109