23948sdkhjf

Fynsk byggefirma vil bygge boliger i Aarhus V

C.F. Møller er arkitekt på byggeriet, som opføres i fem etager

En investorkreds med indehaveren af fynske CP Byg, Christian Poulsen, i spidsen, har købt ejendommen Ryhavevej 7 ved Hasle Torv i det vestlige Aarhus.

Her er planen at rive den eksisterende erhvervsejendom ned for i stedet at opføre et nyt byggeri med boliger og kontorlokaler.

Sælgeren er et udviklingsselskab, der har brugt de sidste godt tre år på projektet, der omfatter 4.100 kvadratmeter i fem etager langs Ryhavevej.

- Vi købte ejendommen i 2015 med udvikling for øje. Desværre viste det sig at være en lang og tung proces at få gennemført lokalplanen. Men vi er glade for at det endelig er lykkedes, siger direktør Knud Beer i en pressemeddelelse.

Christian Poulsen og CP Byg står selv for at opføre byggeriet.

- Vi opfører cirka 4.100 etagemeter boliger og der bliver en fantastisk udsigt, fra de øverste vil man kunne se ind over byen med vandet i baggrunden, fortæller Christian Poulsen, som for nylig har afsluttet et andet boligbyggeri i området – med 18 lejligheder på Thorsvej i Åbyhøj.

Byggeriet på Ryhavevej påbegyndes formodentligt foråret 2019 og skal efter planen være klar til indflytning efteråret/vinteren 2020. Foruden boliger bliver der cirka 400 kvadratmeter erhverv, formentlig kontorlejemål.

- Der er et stort behov for mindre og delevenlige boliger i Aarhus, så det giver god mening at konvertere erhvervsbygninger til bolig, fordi efterspørgslen er så høj i øjeblikket. I den aktuelle case, er det et plus at vi er rykket fire kilometer væk fra midtbyen. Det gør, at lejen kan komme ned i et fornuftigt niveau og garanterer for et solidt og stabilt lejegrundlag, siger Torben Klitgaard, Colliers Aarhus, der har formidlet handlen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141