23948sdkhjf

Entreprenør fejrede sig selv i Fredericia

Rejsegilde og reception i det nye Sønder Voldgade-kvarter, hvor den nordjyske entreprenør selv har etableret afdeling

Bolig- og erhvervsbyggerier skyder op i det gamle havneområde i Fredericia, hvor Sønder Voldgade Kvarteret begynder at tage form.

Entreprenørvirksomheden A. Enggaard er en aktiv aktør i området. Entreprenøren fra Aalborg kunne for en måned siden fejre rejsegilde på erhvervsbyggeriet Port House, og i onsdags var turen kommet til boligprojektet Langebro, hvor det blev markeret, at de to første af 12 punkthuse er rejst.

- Sønder Voldgade Kvarteret bliver et særdeles attraktivt område, og vi er meget begejstrede for den måde, som det gamle havneområde omdannes på. Nu er de første af punkthusene så langt, at vi kan fejre råhusets færdiggørelse, rejsegildet og håndværkernes arbejde. Ved årsskiftet er de første af de i alt 34 ejerlejligheder klar til indflytning, siger afdelingschef Palle Priska.

Jubilæum blev fejret
Efter rejsegildet var han og A. Enggaard vært ved en reception på nyetablerede kontor, der ligger lige ved siden af byggeriet i Sønder Voldgade.

Anledningen var dels koncernens 75 års jubilæum og dels etableringen af den nye Fredericia-afdeling, der er A. Enggaards tredje i Danmark. Koncernen er i forvejen etableret med hovedsæde i Aalborg og afdelingskontor i Aarhus.

- Vi ved, at mange af vores samarbejdspartnere har travlt, og derfor har vi valgt at kombinere rejsegilde med jubilæum og samtidig lave en officiel fejring af kontorets åbning, siger Palle Priska.

Nyt byggeri på vej
Ud over Sønder Voldgade-projektet i Fredericia står Palle Priska og hans kolleger over for endnu en spændende opgave i Odense, hvor A. Enggaard har købt den vestlige del af den gamle slagterigrund ved Rugårdsvej.

Her går virksomheden inden længe i gang med opførelsen af en P-kælder og 300 boliger. Derudover er et nyt projekt i støbeskeen i Sønderborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125