23948sdkhjf

Jysk entreprenør bygger videre i Roskilde

De første boliger står snart klar på byens tidligere betonfabrik, og snart går 2. etape i gang.

Allerede inden de første 41 lejligheder fra 1. etape er klar til indflytning, tager STB Byg nu hul på 2. etape af boligprojektet Bifaldet i Roskildes nye bydel, Musicon.

Bygherren, KSE Ejendomme, har solgt næsten samtlige boliger i 1. etape, hvor der er indflytning fra sidst på efteråret og i starten af det nye år. Derfor igangsættes 2. og sidste etape med 29 boliger og erhvervslokaler lige efter sommerferien.

- Vi var med i udviklingsfasen sammen med arkitekter, landskabsarkitekter og bygherren, hvor den gensidige inspiration og kompetenceudvekslingen betød, at vi nu er i gang med at opføre nogle meget gennemtænkte og godt udnyttede boliger med en fantastisk beliggenhed, midt i den her nye sprudlende og meget levende bydel, som skyder op, siger adm. direktør Jens Winther fra STB Byg.

Det overordende projekt er udviklet i samarbejde med Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr. Men når byggeriet af 2. etape skydes i gang, bliver det med et nyt rådgiverteam bestående af Mangor & Nagel, Oluf Jørgensen A/S og Mangor & Nagels afdeling for landskabsarkitektur, Plan + Landskab.

2. etape forventes færdigbygget i slutningen af 2019 og kommer til at bestå af to punkthuse i henholdsvis fem og seks etager med erhverv i stueetagen. Øverst indrettes penthouselejligheder på 125 kvm. De øvrige varierer i størrelse fra cirka 84 til 127 kvm.

De nye boliger opføres på den grund, hvor betonfabrikken Unicon tidligere lå. Byggeriet er kendetegnet ved teglbaguette på facaden samt brug af beton i trappeopgange og udearealer som reference til områdets historie.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094