23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Mangor & Nagel, Niras, Entreprenørfirmaet Østergaard og Jan Henriksen

Mangor & Nagel
Søren Hyllekvist, cand.merc.aud., er ansat som økonomidirektør hos Mangor & Nagel.

Søren Hyllekvist har blandt andet erfaring fra byggebranchen gennem tidligere ansættelser hos TK Development og Pihl & Søn, og netop disse erfaringer ønsker Mangor & Nagel at bruge i virksomhedens fortsætte konsolidering og positive vækst.

Søren har arbejdet med ledelse de sidste mange år, senest i medicinalindustrien som CFO for Bioclinica Research Network, hvor han bl.a. var ansvarlig for fastsættelse og gennemførelse af de strategiske mål samt for afvikling og optimering af de operationelle processer og forretningsgange i koncernens europæiske og asiatiske aktiviteter.

Niras
Arash Ehtesham, 30 år, er ansat som konstruktionsingeniør hos Niras.

Arash Ehtesham er civilingeniør og kommer fra en stilling som laboratorieingeniør og konsulent ved Teknologisk Instituts Murværksafdeling, hvor han primært arbejdede med prøvning og analyser af murværk, forskning og udvikling krydret med mindre rådgivningsopgaver.

I 2013-2018 var han ansvarlig for det mekaniske laboratorium ved Teknologisk Instituts Murværksafdeling, og i 2016-2018 ydede han teknisk support på murværksprojekteringsprogrammet EC6design.com.

Hos Niras skal murværks-specialisten øse af sine kompetencer til glæde for kunder og kolleger og bidrage på aktuelle projekter som ved Skt. Helene Torvet i Horsens midtby, hvor han er med til at dimensionere konstruktionerne på otte bygninger - ca.50.000 kvm.

Entreprenørfirmaet Østergaard
Jesper Kristian Jacobsen har erstattet Ebbe Malthe Iversen som bestyrelsesformand i Entreprenørfirmaet Østergaard, Vejle A/S, mens sidstnævnte fortsætter i bestyrelsen som medlem (kilde: CVR).

Jan Henriksen
Michael Dueholm er trådt ud af både bestyrelse og direktion i Jan Henriksen A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125