23948sdkhjf

Interessen var for lav: PH Park skal i udbud igen

Den tidligere hospitalsgrund i Hørsholm skal omdannes til boligområde, opkaldt efter den berømte Hørsholm-borger, Poul Henningsen.

Udviklingsplan som grundlag

Det er snart to år siden, at tre rådgiverteams blev inviteret med i et parallelopdrag for at komme med bud på, hvordan det tidligere hospitalsområde kan omdannes til et nyt boligområde med 250 boliger centralt i Hørsholm.

Vandkunsten, Cobe og SLA blev efterfølgende valgt til at stå i spidsen for udviklingsplanen, der indeholder elementer fra alle tre bud i parallelopdraget.

Det er udviklingsplanen, der danner grundlag for udbuddet af byggefelter, og de bydende skal som en del af deres tilbud levere en vision, der blandt andet skal redegøre for, hvordan deres projektforslag lever op til en række kvalitetsmål.

Derfor sendte Hørsholm Kommune tidligere i år de første af i alt fire byggefelter i udbud med byggeret til henholdsvis 7.000 og 6.000 etagekvadratmeter.

Men da fristen for at byde udløb den 23. april, var der blot indkommet et enkelt bud. Derfor har kommunens politiske bedømmelsesudvalg nu besluttet at annullere udbuddet for i stedet at udbyde de fire byggefelter i PH Park samtidigt til efteråret.

- Det er overraskende for os, at ikke flere har budt ind på at købe en grund i PH Park. Heldigvis er tilbagemeldingerne fra markedet, at mange ønsker at byde i et kommende udbud, og at Hørsholm er et attraktivt sted at investere i, siger borgmester Morten Slotved.

Hørsholm Kommune går nu i gang med at forberede et nyt udbud af alle byggefelterne i PH Park. Ifølge borgmesteren har processen vist, at tilbudsgiverne havde brug for mere tid til udarbejdelse af deres bud. Derfor vil der i det kommende udbud være en længere frist.

Oprindeligt var ambitionen, at de første beboere skulle flytte ind i PH Park i 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.231