23948sdkhjf

Borgmester i spidsen for fjernvarmen

Dansk Fjernvarme har fundet sin nye formand

På Dansk Fjernvarmes generalforsamling den 19. april valgte Dansk Fjernvarmes medlemmer ny bestyrelse med 15 medlemmer. Den nye bestyrelse har netop konstitueret sig med Jesper Frost Rasmussen som ny formand.

Jesper Frost Rasmussen afløser Uffe Bro, der har siddet i Dansk Fjernvarmes bestyrelse i 30 år, heraf 25 som formand.

- Jeg er utrolig glad for at få lov til at stå i spidsen for Dansk Fjernvarme, som over en kort årrække er gået fra at være en teknikerforening med meget begrænsede ressourcer til i dag at være en af de toneangivende brancheforeninger i energidebatten, siger Jesper Frost Rasmussen, formand for Dansk Fjernvarme.

Jesper Frost Rasmussen er borgmester i Esbjerg Kommune og repræsenterer forsyningsselskabet Din Forsyning i Dansk Fjernvarme. Han var direktør for Din Forsyning fra fusionen mellem Varde Forsyning og Esbjerg Forsyning i 2015 og indtil årsskiftet. Han er nu medlem af Din Forsynings bestyrelse.

Direktør i Hofor Lars Therkildsen og Lars Goldschmidt, formand for Bornholm Energi & Forsyning og Fjernvarme Horsens er begge udpeget til næstformand. Per Sørensen, direktør i Hjørring Fjernvarme indtræder også i formandskabet.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109