23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, NCC og Moe

Sweco
Tine Marquard Zimmermann, 34 år, er ansat som projektleder i Environment på Swecos kontor i Odense. Tine er uddannet civilingeniør i miljøplanlægning og bæredygtighed. Hos Sweco skal Tine arbejde med landbrugets og virksomheders generelle miljøforhold, miljøgodkendelser og tilladelser af husdyrbrug, godkendelse af listevirksomheder samt OML beregninger. Tine kommer fra en stilling som teamleder og miljøkonsulent hos Patriotisk Selskab, hvor hun bl.a. arbejdede med tilsvarende opgaver.

NCC
Lars Winther, cand.polit., er ansat som udviklingsdirektør og leder af projektudviklingsafdelingen hos NCC Property Development og indtræder i selskabets management team.

Lars Winther er uddannet fra Københavns Universitet og har en HD i regnskab og økonomistyring. Han kommer fra en stilling som senior projektudviklingschef i MT Højgaard A/S, hvor han har været ansvarlig for en række større projektudviklingssager.

Moe
Ana Robles Aguillar, civilingeniør, er ansat som rådgiver i cost management ved Byggeri & Design hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i København. Ana har tre års erfaring, de seneste to år som cost manager i Gleeds i Barcelona. Ana har erfaring med mange forskelligartede projekter lige fra renovering af boliger til indkøbscentre og Camp Nou Stadion.

Lisa Fischer, civilingeniør, er ansat som rådgiver i brand ved Byggeri & Design i København. Lisa er uddannet med speciale i brand og kommer fra en stilling som ingeniør hos Tyréns, hvor hun også var ansat som brandrådgiver. Hos Moe skal Lisa primært arbejde med brandstrategirapporter og -planer samt udføre analyser af personflow. 

Anna Bobach, civilingeniør, er ansat som projektchef i fjernvarme ved Energi & Industri i Aalborg. Anna har 12 års erfaring inden for fjernvarmesektoren, senest som projektleder hos Aalborg Forsyning blandt andet med en strategi for omstillingen til et fremtidssikret energieffektivt fjernvarmedistributionssystem. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157