23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Niras, Gaihede og NCC Danmark

Intego
Benjamin Dima Poulsen, industrielektriker, er ansat som projektleder i Automation Midtjylland hos Intego. Benjamin er uddannet med fokus på automationsopgaver. Siden da har han arbejdet hos Kjærgaard A/S i Fredericia først som automationstekniker og dernæst projektleder. 

Søren Zacho Brink, elektriker, er ansat som ny afdelingsleder inden for El-teknisk Installation & Service i Kolding. Han kommer senest fra en stilling som afdelingsleder hos Caverion i Kolding.

Niras 
Kurt Thorøe, 50 år, er ansat hos Niras som afdelingsleder med daglige base på kontoret i Esbjerg.

Kurt Thorøe er uddannet elektroingeniør og har i mange år beskæftiget sig med afdelings-, lokations- og forretningsledelse hos ABB med fokus på energibranchen inden for olie og gas med en god bundlinje og høj medarbejdertilfredshed på trods af en presset branche. Han kommer fra en stilling som projektchef for forretningsområdet El og Instrumentering hos ABB.

Gaihede
Mikael Schou er ansat som bygherrerådgiver hos Gaihede, ingeniører & arkitekter og skal primært arbejde inden for andelsboligområdet.

Mikael Schou har mange års erfaring inden for byggeri og ejendomme. Oprindeligt er han uddannet tømrer og har arbejdet i entreprenørbranchen. Efter en tid som selvstændig tiltrådte han en stilling som projektleder i Siemens. Derefter kom han mere inden for ejendomsområdet, hvor han har fungeret som driftsleder og i en periode som ejendomsmægler.

NCC Danmark
Flemming Frans Aarup Carlsen er trådt ind i direktionen i NCC Danmark A/S, mens Henrik Löfgren og Nils Bjel er trådt ud. Kilde: CVR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156