23948sdkhjf

Davidsen dropper byggemarked i Tønder

Efter tre års forarbejde opgiver Davidsens Tømmerhandel nu sin plan om at åbne trælast og byggemarked på Nørremarksvej 84 i Tønder.

Årsagen er ifølge administrerende direktør Henrik Clausen, at lokationen ikke passer ind i koncernens fremtidige strategi for byggemarkederne.

Ejendommen sættes derfor til salg og samtidig flytter Davidsen sit salgskontor i Tønder op til afdelingen i Toftlund:

- Vi havde gerne set, at vi kunne åbne en afdeling i Tønder i nærmeste fremtid. Dels ejer vi jo allerede en bygning, og dels har vi mange loyale kunder i Tønder. Imidlertid har vi ikke kunnet se grundlaget for, at vi kan skabe en rationel drift på denne adresse, siger Henrik Clausen i en pressemeddelelse.

Henrik Clausen, der har en fortid i Dagrofa, afløste i januar Mogens Pedersen som administrerende direktør i Davidsens Tømmerhandel. Sammen med bestyrelsesformand Povl Davidsen står han i spidsen for at udforme den strategi, der skal udstikke retningen for den familieejede byggemarkedskoncern, som er vokset til mere end det dobbelte over de senere år.

Det seneste årsregnskab, som blev offentliggjort i januar, viste stigende omsætning for sjette år i træk, mens indtjeningen til gengæld gik betydeligt tilbage. I den forbindelse udtalte Povl Davidsen, at det blandt andet er etableringen af et nyt stort byggemarked i Aarhus, der har kostet på bundlinjen, men han udtrykte samtidig stor optimisme:

- Nu er krisen endelig ovre, og der er stor aktivitet i byggebranchen. I svære tider har vi været i stand til at investere i fremtiden, og derfor forventer vi både fremgang i omsætningen og indtjeningen de kommende år, sagde Povl Davidsen.

Det er anden gang i løbet af kort tid, at Davidsen dropper en planlagt afdeling. I efteråret måtte virksomheden opgive at åbne et nyt stort byggemarked i et tidligere Metro-varehus i Aalborg på grund af planloven.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125