23948sdkhjf

Kommune vil booste grundsalg

Byggemodningen af Fioniaparken i Bogense er færdig

Byggemodningen Fionaparken i Bogense er færdig, og arbejdet med at etablere de rekreative anlæg på grunden er i fuld gang.

Med en beslutning om en prisnedsættelse på såvel byhusgrunde som projektgrunde vil kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune booste grundsalget i Fionaparken.

Beslutningen blev taget på et kommunalbestyrelsesmøde i sidste uge.

Siden første spadestik til byggemodningen blev taget for godt et år siden, er tidsplanen blevet forsinket, blandt andet fordi det entreprenørfirma, som stod for byggemodningen, gik konkurs.

Grunden

Den 30.000 kvm store industrigrund, hvor Fioniaparken skal ligge, husede tidligere Fionia Maskinfabrik.

Fionaparken omfatter 14 kommunale grunde og 5 projektgrunde, der udbydes af home Erhverv Fyn.

Nu blæser der atter positive vinde over projektet. Region Syddanmark har taget grunden ud af sin forureningskortlægning. Alle udfordringer med kloakering og andre teknikaliteter er løst, og kommunalbestyrelsen har netop godkendt en ny prissætning, der giver en samlet prisreduktion på op til 30 procent på de 16 byhusgrunde og fem projektgrunde.

Derudover har kommunalbestyrelsen tidligere besluttet, at seks af byhusgrundene skal lægges sammen til fire større grunde. På den måde imødekommer kommunalbestyrelsen et ønske fra interesserede købere. Samtidig er der åbnet op for, at der på disse større grunde kan bygges i ét plan med et bebygget areal på op til 140 kvm.

Mægler: Alle kan være med
Det er erhvervsmægleren Home Erhverv Fyn, der står for formidlingen af de i alt fem projektgrunde til boligbyggeri, der bliver udbudt i Fioniaparken. Og her mærker man allerede stor interesse for de byggefelter, der kan erhverves samlet eller hver for sig.

- Det er helt naturligt, at der vil være bevågenhed for et så spændende område og projekt i midten af Bogense. Projektgrundene er for det første placeret helt ideelt. Derudover er spaden bogstaveligt talt klar til at gå i jorden med det samme. Desuden er projektgrundene i størrelser, så ikke alene de store projektudviklere, men også lokale håndværkere og entreprenører kan være med, siger erhvervsmægler Flemming Jørgensen fra home Erhverv Fyn.

Grundstørrelserne på projektgrundene ligger fra 1.300 til 3.000 kvm, og det betyder, at der kan bygges rækkehuse eller etageejendomme fra 800 til ca. 1.800 kvm, ligesom der kan bygges boligudlejningsejendomme eller ejerlejligheder.

Alt imens er gravemaskinerne i fuld gang med at etablere de rekreative anlæg på grunden. Arealerne vil blive vedligeholdt af kommunen, og de vil blive tilgængelige som rekreative, grønne rum for alle borgere. De rekreative anlæg ventes at være færdige i midten af maj.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109