23948sdkhjf

BIG-boliger har nået toppen på Aarhus Ø.

Rejsegilde på spektakulært boligbyggeri blev et tilløbsstykke.

Et af de mest markante byggerier i Aarhus’ nye havnebydel fejrede torsdag eftermiddag rejsegilde, og det blev lidt af et tilløbsstykke med deltagelse af godt 500 personer.

Den store interesse skyldes dels, at projektet er tegnet af Bjarke Ingels’ tegnestue, BIG, og dels, at der er tale om et byggeri i næsten 70 meters højde med 251 lejligheder, der ’trappes op’ til 20 etager.

- Vi er stolte af at være en del af et så omfattende projekt i Aarhus. Vores samarbejde og dialog med de involverede parter har været særdeles god og konstruktiv, og i dag fejrer vi håndværkerne og deres indsats. Der skal lyde en stor tak til jer for gennem hele projektet at have haft fokus på sikkerhed, tidsramme og kvalitet, sagde Peter Bach Clausen, seniorprojektchef i MT Højgaard, der er entreprenør på byggeriet.

Ved rejsegildet var der også mulighed for at komme op på toppen af den knap 70 meter høje bygning, som foruden de 251 boliger kommer til at rumme 60 aktivitetshuse, der er skabt med inspiration fra badehusene i de nordjyske badebyer, seks restauranter, et teater og en 11.000 kvadratmeter stor p-kælder.

Bygherre på projektet er Anpartsselskabet Kilden & Mortensen, der ejes af byudvikler Rune Kilden og Casa-stifter Michael Mortensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14