23948sdkhjf

VVS-grossist åbner nyt flagskib i Aarhus

Brdr. Dahl åbner sin fjerde butik i Aarhus og nummer 53 på landsplan

Byggeaktiviteten i Aarhus er opadgående, og befolkningsmæssigt går det også fremad. Derfor er den jyske hovedstad en vigtig del af vvs-grossisten Brdr. Dahls butiksnet.

Nu udvider Brdr. Dahl med en fjerde butik i Aarhus med udgangspunkt i møbelkæden Ikeas tidligere lagerbygning på Johan Guthenbergsvej. Den vil fra slutningen af året danne rammen om Brødrene Dahls nye flagskib - en topmoderne butik til håndværkerne med tilhørende kompetencecenter, hvor Brødrene Dahl samler viden om VVS, Vand & kloak, Industri, butiksdesign og Key Account Management på én lokation.

Mere end 70 medarbejdere får deres daglige gang i den 5.100 kvm store bygning, som også vil rumme en Øland shop-in-shop med ventilation og teknisk isolering. Desuden rummer bygningen mødefaciliteter og cafémiljø til håndværkere og kontorer til Brdr. Dahl-medarbejdere, som rykker ind i det nye byggeri

- Lige nu står vi med en rå lagerbygning, som i løbet af de kommende måneder vil gennemgå en fuldkommen forvandling. Der er tale om en betydelig investering og opskalering fra vores side. Vi udvider, så vi kommer op på fire butikker i Aarhus og 53 på landsplan. Samtidig får vi mulighed for at centralisere en masse kompetencer, som hidtil har siddet på forskellige lokationer i Jylland. Det vil give en større smidighed og resultere i synergier, som i sidste instans vil gavne vores kunder, forklarer Jesper Faurholdt, administrerende direktør i Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, som ejer Brødrene Dahl og Øland, i en pressemeddelelse.

Ligger midt i smørhullet
Et stenkast fra den nye butik etableres en helt ny bydel med plads til 25.000 nye indbyggere. Den nye butik er således velvalgt, både i forhold til det konkrete byudviklingsprojekt, og i forhold til beliggenheden lige op ad E45.

- Vi kommer til at ligge lige i smørhullet og forventer at tiltrække kunder både nordfra og fra hele Djursland, siger Jesper Faurholdt.

- Vi arbejder hele tiden på at gøre det bekvemt og enkelt for vores kunder. Det skal være nemt at komme til en Brødrene Dahl butik, og når man kommer frem, skal det være nemt at handle hos os. Det gælder uanset om man kommer for hurtigt at hente en forudbestilt leverance, eller man ønsker at tale med en specialiseret rådgiver.

- Det er ud fra disse principper vi indretter den nye butik, som blandt andet får Drive-In og tilgængelighed døgnet rundt, understreger Jesper Faurholdt i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093