23948sdkhjf

Stor millionordre: Nordjyske vinduer til norske fjordboliger

Med den anerkendte norske tegnestue Lund+Slaatto som arkitekt opfører Stor-Oslo Eiendom et projekt med 152 eksklusive boliger, en børnehave samt flere butikker og restauranter på en meget eftertragtet beliggenhed ved Oslofjorden mellem Operaen og det nye Munch-museum.

Det nye Munch Brygge får også et dansk aftryk, idet Krone Vinduer har fået til opgave at levere over 1.200 vinduer til byggeriet.

Ifølge projektdirektør Christian Olesen var det Krone Vinduers ekspertise inden for silikonelimede glashjørner og store skydedøre, der gjorde udslaget, da entreprenør og arkitekt skulle vælge leverandør.

- Det er et yderst spændende projekt, og vi har gennem hele forløbet haft et godt og tæt samarbejde med det norske entreprenørselskab Bundebygg samt arkitektfirmaet Lund+Slaatto, siger Christian Olesen om Oslo-projektet, som for Krone Vinduers vedkommende løber op i et tocifret millionbeløb.

På Munch Brygge kommer samtlige lejligheder til at vende ud mod fjorden, og udsigten, samt ikke mindst lysindfaldet, er i fokus. At Krone Vinduer er valgt, hænger sammen med, at fabrikken kan levere vinduesløsninger med store glashjørnepartier og skydedøre med bundstykker på blot 20 mm.

Den store ordre til Oslo kommer ovenpå et fremgangsrigt 2017, hvor Krone Vinduer næsten fordoblede sin indtjening. Administrerende direktør Kaj Bundgaard fremhævede i den forbindelse netop fabrikkens fokus på specialløsninger som en væsentlig årsag til fremgangen:

- Vi er blevet bedre til at finde de ordrer, der passer til vores produktion. Vi har en niche i branchen og producerer mange af de ting, som vores kolleger helst undgår.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109