23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rambøll og EnviDan

Rambøll
Anders Mouridsen er udnævnt senior chefkonsulent i Rambølls byggeridivision. Med speciale inden for fag- og projektledelse og ressourcestyring har Anders i sin karriere blandt andet arbejdet på projekter som Fields og Carlsberg Byen. Anders er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Horsens. 
 
Jan Vig Nielsen er udnævnt til projektchef i Rambølls transportdivision. Jan Vig Nielsen har i sin tid hos Rambøll arbejdet på en lang række projekter, heriblandt Storstrømsbroen og Bryghusbroen i København. Jan Vig Nielsen er uddannet civilingeniør.

EnviDan
Karsten Egebjerg Pedersen er ansat som projektchef på EnviDans Aarhuskontor. Karsten er specialist inden for pumpeteknik og transportsystemer og skal varetage forskellige opgaver inden for afløbsområdet på tværs af organisationen. Karsten kommer fra en stilling hos Krüger og har forinden da været ansat hos Grundfos og Grontmiij. 

Henrik Sandgaard Andersen er ansat som projektchef i afdelingen for klima, vand og afløb på EnviDans nye kontor i Lyngby. Henrik er civilingeniør og kommer fra en stilling som senior konsulent hos DHI og skal arbejde med udvikling, portalprodukter, modellering og rådgivning indenfor vand, afløb og klima.

Lars Lading er ansat som projektchef hos EnviDan i Aalborg. Lars kommer til at arbejde på tværs i EnviDan med særlig tilknytning til renseanlægsområdet. Lars kommer fra en stilling hos DHI.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14