23948sdkhjf

A. Enggaard rykker ind i Odense: Udvikler nyt bykvarter med 300 boliger

Tidligere slagterigrund bebygges med lejligheder i op til 20 etager.

Et nyt boligkvarter med cirka 300 ejer- og lejeboliger skyder snart op centralt i Odense, hvor entreprenørkoncernen A. Enggaard sammen med PKA har købt den vestlige del af byens gamle slagterigrund nær banegården af Odense Projektudviklingsselskab.

Lokalplanen er netop blev behandlet i By- og Kulturudvalget, og byggeriet ventes igangsat på den anden side af sommerferien. Det er A. Enggaards første projekt i Odense.

- Vi er meget tilfredse med, at vi har købt dette attraktive område, og vi ser frem til at påbegynde projektet og dermed bidrage til den byudvikling, der finder sted i Odense i disse år. Det er desuden vores ambition at engagere os endnu mere i byggeprojekter i Odense fremadrettet, da vi ser nogle gode muligheder for at være med til at udvikle byen, siger adm. direktør Asger Enggaard fra A. Enggaard.

De cirka 300 nye boliger vil efter planen blive fordelt på tre mindre boligklynger i tre til otte etager samt to højere bebyggelser på henholdsvis 14 og 20 etager. I alt 28.000 etagemeter er på tegnebrættet inklusiv eksisterende bygninger på godt 1.600 etagemeter, som A. Enggaard og PKA også har overtaget.

A. Enggaard, med hovedsæde i Svenstrup syd for Aalborg, har i løbet af de seneste år øget aktivitetsniveauet kraftigt i Aarhus og valgte før jul at udvide forretningen med en ny afdeling i Fredericia – ikke mindst for at komme tættere på kommende udviklingsprojekter i Odense.

Afdelingen i Fredericia ledes af afdelingschef Palle Priska og er allerede vokset til godt 15 ansatte, der arbejder med projekter i Fredericia og Sønderborg – og snart altså også i Odense

På rådhuset hilser borgmester Peter Rahbæk Juel A. Enggaard velkommen og ser frem til det kommende boligbyggeri:

- Med en højde på 20 etager vil det nye byggeri byde på en flot udsigt over Odense og den store forandring, som byen lige nu gennemgår med letbane, havneudvikling og en helt ny bydel lige midt i byen. Samtidig vil 300 nye boliger på netop denne grund være et vigtigt bidrag til yderligere at binde Odenses centrum nærmere sammen med det havneområde, der også er i rivende udvikling, siger borgmesteren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156