23948sdkhjf

Hydrema vinder servicekontrakt hos Forsvaret

Nordjyske Hydrema har vundet et udbud på service af Forsvarets entreprenørmateriel i Danmark

Hydrema i Støvring, der er Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner, skal de næste fire år levere både service, reservedele og tilbehør til samtlige Forsvarets entreprenørmaskiner og traktorer.

Hydrema har vundet Forsvarets offentlige udbudsrunde om levering af tjenesteydelser, og dermed bliver der travlt i Hydremas fire servicecentre rundt om i landet.

- I slutningen af 2017 vandt vi en stor ordre på slutmontage af Piranha 5-mandskabsvogne til det danske forsvar. Den nye, meget omfattende aftale om totalservice, reservedele og tilbehør til alle Forsvarets traktorer og entreprenørmaskiner er imidlertid resultatet af rigtig godt arbejde i vores civile afdeling, fortæller Hydremas country manager for Skandinavien, Morten Lemvig.

Forsvarets egen service
- Normalt vil det være den militære afdeling, der tager sig af et udbud på service til Forsvaret. Blandt andet den store Piranha-ordre har givet voldsom travlhed i militærafdelingen, og samtidig vil vi kunne imødekomme Forsvarets krav til optimal service på maskiner og traktorer allerbedst ved, at alle fire servicecentre involveres. Derfor er det reservedelschef Jan Bülow og afdelingsleder Dan Madsen fra Hydrema Center Øst i Ringsted, der har sikret os aftalen. Naturligvis med vores militære afdeling på sidelinjen, siger Morten Lemvig.

Hidtil har Forsvaret klaret den løbende servicering af entreprenørmaskiner og traktorer dels på egne værksteder og dels ved at rekvirere service hos forskellige maskinleverandører.

One-stop-shop
Nu samles al service på Hydrema-centrene. Center Nord har hjemme ved Støvring syd for Aalborg. Center Syd tæt på Sønderjyske Motorvej ved Kolding. Center Øst har hjemme i Ringsted. Firkløveret fuldendes af Center Bornholm i Aakirkeby.

Serviceaftalen gælder ifølge Licitationens oplysninger cirka 80 maskiner. Og ikke alle maskiner i Forsvaret er fra Hydrema, så der er indgået aftaler med andre importører om leverancer af reservedele, når det gælder service på maskiner af andre mærker. Forsvaret har ifølge Hydrema ønsket at samle serviceaftaler fra en række eksterne partnere til en enkelt - en slags one-stop-shop.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141