23948sdkhjf

Maskinimportører slog dørene op

Fem maskinforhandlere og -importører i Ringsted slog fredag og lørdag dørene op med et fælles arrangement - hver for sig

De ligger der på rad og række på Kærup Parkvej - et industriområde lige uden for Ringsted.

Fem af landets større maskinimportører Nicolaisen & Larsen med JCB, Hydrema, Helms TMT Centret, Scantruck og Mertz har samlet sig her med afdelinger, og for ligesom at slå lidt på den fælles beliggenhed havde man fredag og lørdag besluttet sig for fælles at invitere kunder og andre interesserede til et fælles åben husarrangement, hvor man så kunne gå de 650 meter hen ad gaden for at se maskiner hos de fem forhandlere.

En smule skeptisk
- Jeg var noget skeptisk, fordi der jo er mange der er ude og køre med sneplove med videre, men jeg synes egentligt, at det er gået ganske fint, sagde markedschef Dennis Faurby fra Nicolaisen & Larsen, da Licitationen kiggede ind sidst på dagen fredag, hvor det var ved at tynde ud i gæsterne hos de forskellige.

- Men min skepsis blev gjort lidt til skamme, for der har egentligt været ganske pænt med folk, sådan spredt hen over dagen, så det ser fornuftigt ud, siger han.

Godt besøgt
Det samme gjorde sig gældende hos Scantruck, der har sin sjællandske afdeling på samme vej. Her havde der i løbet af dagen været ganske mange forbi, og de øvrige udstillere Hydrema, Helms TMT-Centret og Mertz kunne berette det samme.

- Der er slet ingen tvivl om, at konceptet fungerede bedre end godt. Alle fem firmaer var flinke til at sende gæsterne videre til hinanden. Og generelt gav de besøgende udtryk for, at de var rigtig glade for muligheden for at besøge mange firmaer og se mange maskiner indenfor blot 650 meter på samme vej. Scantruck er helt klart med også næste år, og jeg er sikker på, at vi bliver enige om en gentagelse, når de fem firmaer evaluerer arrangementet, siger Jørn Rauff Larsen.

Eneste minus var tilsyneladende graderne udenfor. Vinteren havde sat sine spor, så det var primært inden for i varmen, at der blev kigget på og snakket.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125