23948sdkhjf

Taasinge fortsætter opkøbsstrategi: Overtager norsk elementfabrik

Taasinge Elementer A/S har købt 75 procent af aktierne i den norske virksomhed RVT, der fremstiller præfabrikerede facadeelementer i træ.

Virksomheden fra Brumunddal ved Hamar beskæftiger 50 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 80 millioner kroner.

- Vi kan supplere RVT med et bredere produktprogram, stor teknisk knowhow og stordriftsfordelene fra en større organisation. Og ikke mindst kan vi understøtte væksten hos RVT med konkurrencedygtig produktionskapacitet fra vores tre produktionsenheder i Danmark samt fra fabrikken i Letland. Vi har derfor en klar forventning om, at investeringen i Norge også vil skabe nye arbejdspladser i Danmark, siger administrerende direktør Martin Tholstrup i en pressemeddelelse.

Han beskriver RVT som et stærkt brand på det norske marked med en særlig kompetence inden for udvendig færdiggørelse". RVT har flere specielle projekter på cv'et og står netop nu for leverancen af dæk- og facadeelementer til verdens højeste træhus, Mjøstårnet.

Tredje opkøb på få måneder
Taasinge Elementer blev i juli 2017 overtaget af svenske Nordic Waterproofing Group, og det har sikret den syddanske elementproducent mulighed for at agere offensivt.  

Opkøbet i Norge er således Taasinge Elementers tredje inden for kort tid. I december overtog virksomheden elementafdelingen hos Ugilt Savværk i Nordjylland, og i januar fulgte overtagelsen af Nordic Build, der er et nyudviklet system af præfabrikerede byggeelementer i stål.

- Der er i Norge et meget stort vækstpotentiale på markedet for præfabrikerede bygningselementer, og opkøbet er en vigtig del af vores strategi om at gøre Taasinge Elementer til en endnu større aktør på det nordiske marked. Vi får en perfekt strategisk platform at vokse fra på det norske marked, pointerer Martin Tholstrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108