23948sdkhjf

Calum og Arkitektgruppen bygger dør om dør

Strandparken i Køge kommer til at rumme 129 boliger.

På Søndre Havn er Arkitektgruppen som totalentreprenør i fuld gang med at opføre et projekt 65 boliger.

Byggeriet forventes afsluttet i løbet af sommeren, og lige bagved begynder et byggeri af nogenlunde tilsvarende størrelse nu at skyde op med Calum som udvikler og totalentreprenør.

De to byggerier går tilsammen under navnet ”Strandparken” og vil samlet bestå af 129 lejelejligheder. Det fælles navn til trods er der tale om to arkitektonisk forskellige byggerier.

Juul Frost Arkitekter har tegnet Arkitektgruppens projekt, der får teglfacader, mens Schmidt Hammer Lassen er arkitekt på Calums projekt, som hovedsageligt opføres i hvid beton.

Calum har erhvervet to byggegrunde på Søndre Havn, hvoraf byggeriet til Dades er det første. Karréen vil være færdigbygget i begyndelsen af 2019 og kommer til at bestå af lejligheder i størrelser fra 64 til 107, som opføres ovenpå en parkeringskælder med 50 stormflodssikrede p-pladser.

Dades bliver ejer af begge byggerier, som skal henvende sig til en bred befolkningsgruppe og dække behov hos både familier, unge og ældre. Derfor bliver enkelte af lejlighederne indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141