23948sdkhjf

Comwell afslører byggeplaner: Aarhus-højhus får ikonisk nabo

Hotelkæden vil opføre en 15 etager høj bygning ved siden af hotellet i Aarhus City Tower

Efterspørgslen på værelser og møder på Comwell Aarhus er så stor, at Comwell Hotels nu er klar til at igangsætte et markant udvidelsesprojekt.

Hotelkæden har i samarbejde med Arkitema og KPC udarbejdet et forslag, som, hvis det godkendes af Aarhus Kommune, vil tilføre Comwell Aarhus 198 nye værelser, mødefaciliteter og en restaurant.

Forslaget består af en 15 etager høj tilbygning, formet som en trekant med runde hjørner. På de øverste to etager indrettes selskabslokaler, lounge og en skybar. En glasforbindelse på første sal binder de eksisterende hotelfunktioner sammen på tværs og skaber samtidig nye terrasser til ophold. Desuden er planen at etablere en gangbro over banelegemet, så hotellet forbindes med det centrale Aarhus, samt en plads, der skal samle området mellem Centralværkstedet og Frederiks Plads.

- Vi er meget glade for den måde, vi er blevet modtaget på i Aarhus, siden vi åbnede Comwell Aarhus i 2014. Vi har gennem hele forløbet haft et fantastisk samarbejde med ejendommens ejer, familien Lorenzen, der også har givet os tilsagn på, at ville stå bag opførelsen af udvidelsen, siger koncernchef Peter Schelde i en pressemeddelelse.

Hvis lokalplanprocessen forløber som forventet, kan byggeriet stå færdigt i begyndelsen af 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156