23948sdkhjf

OPDATERING: Håndværker er sluppet med trælår efter tagkollaps

Den håndværker, som i morges blev kørt en tur på hospitalet efter at være ramt af tagspær, er blevet udskrevet, oplyser arbejdsgiver

Det endte nådigt for de implicerede i den arbejdsulykke, som fandt sted på Amager her til morgen. 

En enkelt medarbejder hos CR Construction A/S måtte en tur på hospitalet, men han er udskrevet og har det godt, oplyser indehaver af tømrer- og snedkervirksomheden, Christian Riisberg, til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

- Han har fået et trælår, fortæller han. 

Tagkollaps på tale
Virksomheden, som har base i Brøndby, er inde som underentreprenør for HK Byg Entreprise og står for alt tømrerarbejdet på den tilbygning til Danhostel Copenhagen Amager på Vejlands Allé, hvor ulykken fandt sted. 

Ulykken skete under arbejde med tagkonstruktionen. 

 - Spærene væltede, da man var ved at montere dem, forklarer Christian Riisberg og påpeger, at der skete en dominoeffekt. 

Den pågældende medarbejder stod på et stillads, da han blev ramt. I alt var fem mand på pladsen, og de fire andre gik fri. 

Hos CR Construction A/S er man meget berørte af ulykken og lykkelige for, at der ikke skete mere, fortæller Christian Riisberg. 

- Det værst tænkelige er, hvis en medarbejder kommer til skade, siger han. 

Kommer den pågældende medarbejder på arbejde i morgen?

- Nej, han har vist lige erhvervet sig et Netflix-abonnement, som han skal have lov at gøre brug af, siger Christian Riisberg. 

Arbejdstilsynet er på
Som Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere har beskrevet blev Hovedstadens Beredskab kaldt til stedet.. 

De har lavet et eftersyn for at sikre, at der ikke var andre tilskadekomne og for at undersøge, om der var risiko for, at situationen kunne eskalere yderligere. 

- Det var der ikke, så vi er taget derfra, har operationschef hos Hovedstadens Beredskab, Kristian Næsted, oplyst tidligere på dagen.

Arbejdstilsynet er på sagen. 

Hos Danhostel Copenhagen Amager har man ikke ønsket at kommentere ulykken. 

Læs mere om ulykken: Kollapset tag sender håndværker på hospitalet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143