23948sdkhjf

Kollapset tag sender håndværker på hospitalet

Det sker med "lettere tilskadekomst", melder politiet

Læs opdatering på ulykken:

Håndværker er sluppet med trælår efter tagkollaps

Redningspersonale har her til morgen været kaldt ud til Vejlands Allé på Amager i København. Meldingen lød på et sammenstyrtet tag. 

- Vi får et 112-opkald lidt i otte i morges, om at nogle håndværkere er fanget under en sammenstyrtet tagkonstruktion på det store hostel på Vejlands Allé (Danhostel Copenhagen Amager, red.), oplyser operationschef hos Hovedstadens Beredskab, Kristian Næsted, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han oplyser, at da de ankommer til stedet har ambulancepersonalet, som også er blevet tilkaldt, fået dem fri. Da Hovedstadens Beredskab ikke selv har håndteret de tilskadekomne, vides det ikke med sikkerhed, om der er tale om en eller to håndværkere, som har været fanget under taget og er bragt til hospitalet. 

Beredskabet har lavet et eftersyn på stedet for at sikre, at der ikke er andre tilskadekomne og for at undersøge, om der er risiko for, at situationen kunne eskalere yderligere. 

- Det var der ikke, så vi er taget derfra, oplyser Kristian Næstved. 

Kørt på hospitalet
Hos Københavns Politi bekræfter man ulykken.

Vagtchef Henrik Stormer oplyser over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at der er ved at blive opført en tilbygning til det pågældende hostel, da "taget faldt ned om ørene" på arbejderne. 

Her lyder meldingen, at én er kørt til eftersyn på hospitalet med højest "lettere tilskadekomst".

Arbejdstilsynet er tilkaldt, fortæller han. 

Hos Danhostel Copenhagen Amager ønsker man ikke at kommentere sagen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127