23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra John Jensen VVS, Mercell, OBH Gruppen og Xella

John Jensen VVS
Henrik B. Hansen, overmontør, kan i dag, mandag 15. januar fejre 40 års jubilæum i John Jensen VVS i Hedehusene.

40 års jubilaren er med egne ord vokset op med ’sorte fingre’ på værkstedet i hans farfars og siden hans fars smedevirksomhed i Sengeløse. Han startede hos John Jensen VVS i sit første "rigtige job" efter lærlingetid og værnepligt.

- Dengang var firmaet et mindre VVS-firma med 10-15 medarbejdere og seks servicebiler. I dag nærmer vi os 145 medarbejdere, vi har en stor flåde af servicebiler, og mesters søn ejer virksomheden, forklarer Henrik B. Hansen, som blandt andet arbejder som taksator med forsikringssager for de store forsikringsselskaber.

Mercell
Lars Romsøe, 52 år, er ansat som adm. direktør i Mercell Danmark A/S. Lars Romsøe kommer fra en intern stilling som CIO i Mercell Danmark A/S. Han har gennem 15 år arbejdet med strategi og ledelse, bl.a. i Velux og FTZ, hvor han har været ansvarlig for gennemførelse strategiske projekter, både nationalt og internationalt.

Som adm. direktør i Mercell Danmark A/S, skal Lars Romsøe stå i spidsen for salg, markedsføring og udvikling af Mercells Udbudsportal, som anvendes blandt landets indkøbere i offentlige institutioner samt leverandører som byder på offentlige og private udbud.

OBH Gruppen
Martin Behrens, 51 år, er ansat som projektchef og bygherrerådgiver ved OBH Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører i Odense. Han kommer fra en stilling som projektchef ved Vandcenter Syd A/S, hvor han blandt andet havde ansvar for investeringsprojekter indenfor bygninger, vandværker og boringer, pumpestationer, renseanlæg samt drift- og vedligeholdelse af ejendomsmassen.

Martin har en god bred erfaring indenfor entreprenør- og anlægsbranchen ved blandt andet opførelse af en del administrations- og industribyggeri, eksklusive boliger, driftscenter samt udvidelse af Hotel Nyborg Strand. I en to-årig periode arbejdede han ved KDD i Kuwait som Health and Safety Manager, hvor han samarbejdede med 27 forskellige nationaliteter.

Xella
Benn Riis Ebbesen er ansat som projektkonsulent på Sjælland for Xella Danmark, hvor han skal rådgive håndværkere og entreprenører om mulighederne med Xellas bæredygtige byggesystemer.

Gennem sin karriere i byggebranchen har Benn Riis Ebbesen arbejdet med salg, rådgivning og opmåling inden for bl.a. ventilation, tagrender, stålplader og porte samt facadesystemer.

Hans erfaring inkluderer således fire år som salgsingeniør hos Lindab og tre år som salgskonsulent hos DS Stålprofil A/S. Senest har han gennem to år som projektkonsulent hos Cembrit arbejdet med salg til bl.a. arkitekter, entreprenører og boligselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109