23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Gaihede og Dansk Boligbyg

Intego
Jesper Nyberg er ansat som salgschef inden for Industriel IT & automation med arbejdsplads hos Integos Aarhus-afdeling. Han har tidligere arbejdet som sælger hos Emerson Proces Management A/S og kommer senest fra en tilsvarende stilling hos Kamstrup A/S.

Som salgschef vil Jesper i tæt samarbejde med afdelingslederne for Integos forskellige IT & automations-afdelinger samt resten af Integos salgsorganisation understøtte den fortsatte udvikling af Integos forretning.

Gaihede
Michael Paraskevas, 41 år, er ansat som projektleder og bygherrerådgiver inden for renovering hos Gaihede, ingeniører & arkitekter.

Michael, bygningsingeniør, m. IDA, startede sin karriere i entreprenørfirmaet Pihl & Søn som byggeleder og pladsingeniør. Derefter kom han ind i rådgiverfaget som projekteringsleder hos Rios A/S. I 2010 var han med til at oprette eget rådgivningsfirma, Arkitekturlab.I 2016 kom han til CASA A/S som projektleder, og senest har han været tilknyttet flere projekter som freelanceingeniør.

I sin stilling i Gaihede skal Michael Paraskevas arbejde som bygherrerådgiver inden for renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme i Hovedstadsområdet.

Dansk Boligbyg
Henrik Brodersen, 39 år, er udnævnt til ny projektchef i entreprenørfirmaet Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han siden 2007 har arbejdet som projektleder med ansvar for gennemførelse af projekter i hoved- og totalentrepriser.

Henrik Brodersen har haft ansvaret for opførelsen af adskillige ejerboliger, almene boliger og plejeboliger, og senest for renoveringen af 540 almene boliger for Boligforeningen AAB i Løget By ved Vejle.

I øjeblikket er Henrik Brodersen ansvarlig for opførelsen af 272 ungdomsboliger på Katrinebjerg i Aarhus. Boligerne indrettes i tre højhuse: To på hver 14 etager og ét på seks etager, med et samlet etageareal på 11.000 m2.

Henrik Brodersen er uddannet tømrer i 1999, og bygningskonstruktør fra BTH i Horsens i 2006.

Dansk Boligbyg a/s er landsdækkende hoved- og totalentreprenør, etableret i 1998 og med hovedkontor i Horsens samt afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125