23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Intego og Idealcombi

Niras
Daniel P. Simonsen, 26 år, er ansat som miljøkonsulent hos Niras i Aalborg.

Daniel er nyuddannet med en kandidatgrad i Environmental Engineering og en bachelor i biologi begge fra Aalborg Universitet.

For Niras skal han nu arbejde som rådgivende ingeniør med vandløbssystemer og vådområder.

Omar Maarouf, 25 år, er ansat som maskinmester hos Niras i Allerød.

Som uddannet maskinmester har Omar tidligere arbejdet for Orbicon med CE-mærkning, tilsyn og rådgivning om instrumentering til renseanlæg. Inden da arbejdede han med salg og rådgivning hos Endress+Hauser inden for vand og spildevand.

For Niras skal Omar fortsætte arbejdet med instrumentering, tilsyn og projektering af renseanlæg. Hans første opgave bliver vedr. et teknisk vandanlæg og kemidoseringsanlæg til Måløv Rens.

Intego
Morten Tim Lindhard, elektriker, er ansat som serviceleder hos Intego København. Morten har siden 1991 arbejdet som elektriker, herunder 17 år som selvstændig servicetekniker. Han kommer senest fra en stilling som belysningskonsulent ved Lemvigh Müller.

Som serviceleder af Integos afdeling i København får Morten ansvar for projekter under El-teknisk installation & service på Sjælland.

Ole Skibsted, 52 år, er ansat som serviceleder inden for Installation & service hos Intego i Aarhus.

Ole har en uddannelse som el-installatør suppleret med en række lederuddannelser. Han har gennem en årrække været selvstændig erhvervsdrivende med fokus på BtB salg, og har tidligere været ansat i ledende stillinger hos Janssons afdeling i Horsens, Ølholm El i Tørring samt ABB Electric i Middelfart/Fredericia.

Som serviceleder i Integos Aarhus-afdeling får Ole ansvar for projekter inden for Installation & service.

Idealcombi
Peter Moeskjær Pedersen, 46 år, er ansat som ekstern projektkonsulent hos Idealcombi i distrikt Storkøbenhavn. Han er uddannet tømrer og kommer fra en stilling ved Evers, hvor han i de seneste 12 år har beskæftiget sig med projektsalg. Når Peter ikke er på eksterne besøg i distriktet vil han være at finde i Idealhuset i Hvidovre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141