23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deas, Gladsaxe Kommune og Københavns Ejendomme og Indkøb

Deas
Per Holm, afdelingsdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet Deas A/S, fylder 60 år i morgen, tirsdag 5. december.

Per er uddannet på CBS, hvor han har en bachelor i Erhvervsøkonomi fra 1980. Per startede i Administrations & Service Centret (ASC) i 1987 i afdelingen ’Ejer- og andelsboligforeninger’ og blev i 1993 udnævnt til administrationschef for samme afdeling.

I forbindelse med Deas’ opkøb af ASC i efteråret 1998, kom Per til Deas, hvor han i 2008 blev udnævnt til afdelingsdirektør med ansvar for foreninger i både øst og vest.

Gladsaxe Kommune
Niels Sørensen, 51 år, er ansat som stabs- og projektchef i By- og Miljøforvaltningen. Niels Sørensen er uddannet cand. merc. med speciale i offentlig administration. Han kommer fra en stilling som centerchef for Plan, Byg og Erhverv i Odsherred Kommune. Før det var han teknisk chef i Solrød Kommune. Desuden har han ledelseserfaring fra Holbæk Kommune, Fødevareministeriet og forskellige hospitaler i Region Hovedstaden.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Mikala Kreiser, 48 år, er fra årsskiftet ansat som ejendomsdirektør. Mikala Kreiser kommer fra en stilling som adm. direktør i ITK 2 A/S. Her har hun siden 2012 arbejdet med udvikling og gennemførelse af afklarende og kompetenceudviklende forløb på beskæftigelsesområdet. Mikala Kreiser har tidligere været socialdirektør i Høje-Taastrup Kommune, direktør i KL og kontorchef i Arbejdsmarkedsstyrelsen og Finansministeriet.

Som direktør i Københavns Ejendomme & Indkøb (KEID) får Mikala Kreiser ansvaret for cirka 840 ledere og medarbejdere, 850 ejendomme og indkøb for mere end 6 mia. kr. om året. Mikala Kreiser bliver samtidig en del af koncerndirektionen i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11