23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra MT Højgaard, Gaihede og Intego

MT Højgaard
Martin Kjær, som har gjort karriere i rådgiverbranchen de sidste 16 år, er ansat som sektionsdirektør for anlæg og beton i Vestdanmark hos MT Højgaard. Siden 2002 har Martin Kjær arbejdet i Sweco (tidligere Grontmij og Carl Bro), senest som regionsdirektør for Sweco Vestdanmark. Her har han opnået en bred erfaring fra ind- og udland og har blandt andet arbejdet med broer, supersygehuse, domicil- og boligbyggeri samt været en del af ledelsesgruppen, som har arbejdet med udvikling af projekt/- og procesledelse samt IKT/BIM hos Sweco A/S.

Gaihede
Rijad Ahmetspahic er ansat som projektleder og bygherrerådgiver hos rådgivningsvirksomheden Gaihede A/S. Rijad er uddannet bygningskonstruktør fra KEA og har oven i det en uddannelse fra AAU (Aalborg Universitet) som cand. tech. i ledelse og informatik i byggeriet.

Efter studierne har han arbejdet som rådgiver inden for renovering i arkitektvirksomheden Arkitektfirmaet Povl Krebs, og han har været ansat i Byens tegnestue ApS.

Intego
Danny Smedegaard Kristensen er ansat som serviceleder hos Integos afdeling i Herning inden for El-teknisk Installation & Service. Han kommer senest fra en stilling som Production & Electro Technical Manager hos Tallykey A/S og har en baggrund som elektriker og el-installatør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157