23948sdkhjf

JFP ansætter ny regionsdirektør: Nu skal der tjenes penge på Sjælland

JFP ændrer sit setup på Sjælland med en ny direktør, der skal sikre overgangen fra opstart og vækst til stabilitet og konsolidering.

Henrik Bendsen tiltræder den 3. januar 2018 som regionsdirektør. Samtidig fratræder afdelingsdirektøren gennem de sidste 2½ år, Niels Henrik Andersen, sin stilling i virksomheden.

Administrerende direktør Jesper Friis Poulsen begrunder ændringen med, at JFP, trods kraftig vækst og spændende projekter, ikke har formået at leve op til de resultatmæssige forventninger på Sjælland:

- Vi har flere gange måtte nedskrive indtjeningen på flere projekter, hvilket også vil få indflydelse på årsregnskabet. Så der er brug for en dygtig leder af vores aktiviteter på Sjælland og især i Storkøbenhavns området, som kan sikre overgangen fra opstart og vækst til stabilitet og konsolidering. Denne leder mener vi at have fundet i Henrik Bendsen, siger Jesper Friis Poulsen, der betegner JFP’s pipeline på Sjælland som ”ganske fornuftig”.

JFP måtte i seneste regnskabsår se resultatet før skat gå tilbage fra 46 til 41 mio. kroner trods en stigning i omsætningen fra 768 til 1.027 mio. kroner. 

Henrik Bendsen kommer senest fra en stilling som Head of Urban Civil Works hos Rambøll Danmark, hvor han har arbejdet i fire år. CV’et tæller endvidere ansættelser hos blandt andre E. Pihl & Søn, Brdr. A & B Andersen og MT Højgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125