23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Aalborg Portland og Buhl Mediation

Niras
Søren Lykke Jensen, senioringeniør og køleekspert i Niras, fejrer sit 25- års jubilæum i morgen, 16. november,

Søren er uddannet civilingeniør med speciale i konstruktion og mekanik. Gennem sin karriere har han oparbejdet yderligere specialistviden inden for blandt andet køleteknik, varmepumper, varmegenvinding og innovativ udnyttelse af varmepumper.

Søren Lykke Jensen er samtidig en ildsjæl og en hjælpsom kollega: Erfarne, nyansatte og eksamensprojektstuderende nyder alle godt af hans store viden, som han gerne deler ud af.

Aalborg Portland
Magnús Eyjólfsson, 46 år, er ansat som managing director ved Aalborg Portlands salgs- og distributionsselskab i Island.

Magnús er uddannet cand.merc. i finansiering fra Islands Universitet og har desuden en bachelor inden for industriel teknologi fra Reykjavík Universitet.

Magnús har solid leder- og erhvervserfaring og kommer senest fra en stilling som sales and marketing manager hos Ísfell ehf., hvor han også var medlem af virksomhedens direktion. Han har desuden arbejdet som CFO hos Gagnavarslan ehf. og som managing director hos Merking ehf. Hos Aalborg Portland bliver Magnús ansvarlig for den daglige ledelse og drift af Aalborg Portland i Island.

Buhl Mediation
Anne Buhl, mediator og jurist, fylder 50 år den 29. november.

Anne Buhl startede Buhl Mediation i 2014 efter flere år som praktiserende advokat og en lederkarriere i både privat og offentlig regi. Anne Buhl bruger blandt andet mediation til konflikthåndtering inden for byggeri og erhverv. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203