23948sdkhjf

JFP på vej mod endnu en opgave i ny Rødovre-bydel

Der er stor søgning til børnehaver og vuggestuer i Rødovre, og derfor er en ny institution med plads til cirka 180 børn på tegnebrættet i den nye bydel Irmabyen.

Projektet har været i udbudt i totalentreprise, og forvaltningen indstiller nu til kommunalbestyrelsen, at der skrives kontrakt med JPF Murer og Tømrer, der har KPF Arkitekter og Norconsult med som henholdsvis arkitekt og rådgivende ingeniør.

JFP har allerede opført Terrassehaven med 139 boliger for Elf Development i området umiddelbart syd for den kommende daginstitution ved Espevang.

- Der kommer et stort rykind de kommende år i Irmabyen. Det bliver en helt ny bydel i Rødovre med op til 3000 nye borgere – og mange af dem er heldigvis børn. Derfor er det nødvendigt, at vi er på forkant med udviklingen og bygger nyt, så vi fastholder det høje serviceniveau, og Rødovre bliver ved med at være et godt sted for de små, siger Flemming Lunde Østergaard Hansen, der er formand for Børne- og Skoleudvalget i Rødovre Kommune.

Han hæfter sig ved, at det bliver en lys og moderne institution med naturlegeplads og masser af udfordringer og aktiviteter for børnene, som både inden- og udendørs vil kunne tage en rutsjebane ned fra førstesalen. Taget bliver grønt, så bygningen falder ind i omgivelserne

- Det bliver en flot institution i høj kvalitet, så det lever op til den standard, vi kender fra Rødovre. Børnene kan godt begynde at glæde sig, siger Flemming Lunde Østergaard Hansen.

Institutionen får et areal på cirka 1.700 kvadratmeter, og der er afsat 44 mio. kroner til byggeriet, som forventes opført i perioden december 2017-december 2018.

Kommunalbestyrelsen forventes formelt at godkende licitationsresultat og skitseforslag på et møde den 28. november 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125