23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra AKB, Eurodan-Huse og Bygma

AKB
Søren Bülow, 51 år, er ansat som direktør i Brancheforeningen AKB. Søren er cand. polit. og har senest arbejdet i med public affairs i Dansk Standard og han har i en række år været sekretariatschef for interesseorganisationen Dansk Vejforening. Tidligere har han arbejdet i et politisk sekretariat på Christiansborg, i Arbejdsmarkedsstyrelsen og i Dansk Arbejdsgiverforening.

Direktørskiftet er et led i en planlagt rokade, hvor AKBs tidligere direktør, Kim Valbum, bliver ny sekretariatsleder for Kølebranchens Miljøordning (KMO).

Eurodan-Huse
Kristian Thomsen, 38 år er udnævnt til afdelingsleder i eurodan-huse. Han får ansvar for 1. november at åbne eurodan-huses nye afdeling og showroom i Vejle, der skal betjene kommende huskøbere i Trekantområdet, Esbjerg, Billund og Horsens.

Kristian Thomsen er hentet i eurodan-huses afdeling i Odense, hvor han har været chefkonsulent, og har mange års erfaring med at rådgive om husbyggeri.

Bygma
Jørgen Mikkelsen, butikschef i Bygma Bindslev, kan fejre 25 års jubilæum 1. november.

Jørgen Mikkelsen startede som 19-årig i et lille byggemarked i en ombygget biograf i Østervrå. Bygma overtog forretningen i 2001, og tre år senere valgte man at nedlægge den ombyggede biograf.

Jørgen blev byggemarkedschef i Bygma Skagen, og fik i 2010 tilbudt at komme til Bindslev, hvor Bygma manglede en butikschef.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.104