23948sdkhjf

Kraftigt tilbehør til nedbryder

Nedbrydningsfirmaet LH Hockerup har fået nye hamre, grab og sakse

Tilbehørsfirmaet Viggo Bendz, der forhandler sliddele og tilbehør til entreprenørsektoren, herunder også nedbrydningsentreprenørerne. Således har firmaet netop leveret hydraulikhamrene HP 5000 og HP 7000 til LH Hockerup i Roskilde. I alt blev det til fem hamre.

LH Hockerup A/S valgte at lave en samlet pakke med kvalitetsprodukter så de er rustet til de krævende opgaver i de kommende år.

Driftsikkerhed og lokal service har været en af de overvejende aspekter i valget på Indeco og Trevibenne fra Viggo Bendz. Disse hamre er en del af en større leverance til LH Hockerup på fem hamre, fire sakse og en PMG 40 sorteringsgrab.

Ny ejer og serviceværksted
Viggo Bendz A/S blev grundlagt i 1946 og leverer i dag udstyr til både den maskinelle og den grønne sektor. 60 år efter grundlæggelsen overtog Poul Erik Jakobsen virksomheden, og med den nye ejer kom også nye produkter på hylderne blandt andet indenfor miljø- og affaldssektoren. Men der blev ikke ændret ved kvalitet og service.

Viggo Bendz A/S flyttede i foråret 2009 til nyt firmadomicil i Høng.

I 2011 oprettede Viggo Bendz A/S et serviceværksted i Sakskøbing til servicering af virksomhedens stadigt voksende kundekreds.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266