23948sdkhjf

Indeklima og energi er i højsædet på Frederiks Brygge

Erik Pedersen ApS Rådgivende Civilingeniører varetager rollen som rådgivende ingeniør på opførelsen af Frederiks Brygge. Den erfarne ingeniørvirksomhed har i tæt samarbejde med projektets arkitekter rådgivet bygherren, Nordea Ejendomme, fra projektets opstart. Erik Pedersen ApS Rådgivende Civilingeniører har i den forbindelse udarbejdet det nødvendige udbudsmateriale for at entreprenøren kunne beregne et samlet tilbud indenfor Nordea Ejendommes budget. Efterfølgende har Erik Pedersen ApS Rådgivende Civilingeniører forestået projekteringen af vvs, el og konstruktioner i overensstemmelse bygherrens krav og ønsker.

Det store fokus hos Erik Pedersen Aps Rådgivende Civilingeniører var bygningernes indeklima og energiforbrug. Frederiks Brygge skal leve op til energikravet i bygningsklasse 2020, så isolering, tæthed, ventilation og øvrig teknik i bygningerne er essentielt.  Helt fra starten af projektet er der blevet afholdt projekteringsmøder, hvor alle parter har deltaget. Nordea Ejendomme, WR Entreprise, arkitekter og Erik Pedersen ApS Rådgivende Civilingeniører har løbende haft en god og åben dialog.

  • Vi har en rigtig god dialog med de involverede parter på Frederiks Brygge. Det har resulteret i en meget løsningsorienteret tilgang, hvor alt der omhandler bygbarhed, er blevet diskuteret. Stort set alle udfordringer er blevet vendt og drejet inden selve byggeprocessen gik i gang, og det har resulteret i, at der stort set ingen fejl og mangler er på byggeriet, forklarer Allan Rosenkilde, civilingeniør og partner hos Erik Pedersen ApS Rådgivende Civilingeniører.

Frederiks Brygge er et meget stort byggeprojekt, som løber over mange år. Selvom Erik Pedersen Aps Rådgivende Civilingeniører er en forholdsvis lille virksomhed med 10 faste medarbejdere, er virksomheden vant til at være med på store projekter.

  • Vi er glade for at være med på de her store projekter, og tror vi bliver valgt, fordi vi er fleksible og nemme at arbejde sammen med. Vi forstår at overholde deadlines, og så kan vi alle sammen arbejde tværfagligt da vi, udover bærende konstruktioner, har et indgående kendskab til flere forskellige tekniske discipliner som vvs, el og ventilationer, siger Allan Rosenkilde.

Erik Pedersen ApS Rådgivende Civilingeniører er nu i fuld gang med alle de supplerende bygninger på området omkring Frederiks Brygge, herunder cykelparkering og fælleshuse. Efterfølgende forventer virksomheden at skulle føre tilsyn og opfølgning til byggeriet er færdigt i 2019.

 

FAKTABOKS Erik Pedersen ApS Rådgivende Civilingeniører:

  • er et erfarent rådgivende ingeniørfirma etableret i 1971
  • arbejder sammen med både mindre og større samarbejdspartnere, tegnestuer og bygherrer
  • er medlem af FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører) og DI (Dansk Industri).
  • findes på www.erikpedersen.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.08