23948sdkhjf

Københavnerbyggeri samler mangfoldighed og individualitet

I den sydlige del af København, blot 15 minutters cykeltur fra Rådhuspladsen, tager et helt nyt byggeri hastigt form. Her skal være plads til børnefamilierne, singlerne, de yngre par og seniorerne. Mere præcist skal Frederiks Brygge være et sted, hvor alle kan nyde godt af en ny og levende bydel, med både havnebassin, plads til leg og arrangementer og private stunder.
Et byggeri, der skal kunne huse mangfoldigheden, skal naturligvis repræsentere både individualitet og sammenhold. En bygningskompleksitet bygherren og arkitekterne - og ikke mindst de bidragende aktører, synes at have ramt lige i øjet med deres innovative metoder og mange års erfaring.
Nordea Ejendomme udvikler og styrer byggeriet, og Nordea Liv & Pension og Pensam er ejere. WR Enterprise, der er totalentreprenør på projektet og som står for en stor del af byggeriets mangeartede faciliteter, har allerede opsat flere boliger og et supermarked, som en del af de kommende beboeres nye nærmiljø.
De i alt 1350 boliger samt cafeer, butikker, kulturplads og havnevig forventes at stå helt færdigt i slutningen af 2020. Det endelige byggeri kommer til at bestå af huse, der forskyder sig i højden, gamle bevarede bygninger, der trækker tråde til områdets historie og murede byhuse med egen identitet. Denne varierede udformning bliver altså rammen om et nyt Københavnermiljø, på Danmarks største stålgrossist, Lemvigh-Müllers, gamle hovedkontor og lager.

Læs om 9 aktørers rolle i byggeriet af Frederiks Brygge:


Alle skal være stolte af at have været med

Læs mere her

 


Fynbo kan tilpasse sig alle opgaver

Læs mere her

 


Frederiks Brygge byder på alsidigt murerarbejde

Læs mere her

 

Tagdækning der ikke går på kompromis med kvalitet

Læs mere her

 


Spændende tømrerarbejde på Frederiks Brygge

Læs mere her

 


Jordledninger kræver koordinering

Læs mere her

 


Indeklima og energi er i højsædet

Læs mere her

 

Svane Køkkener monteres af certificerede montører

Læs mere her

 

PEJ's montører kan arbejde i højderne

Læs mere her

 

Læs hele tillægget omkring Frederiks Brygge her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092