23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Lalandia og Orbicon

Lalandia
Thomas Nielsen, bygningsingeniør, er ansat som projektdirektør hos Lalandia Billund A/S.

Thomas er uddannet fra Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum og har en lederuddannelse fra Insead i Paris. Han kommer fra en stilling som produktionsdirektør i typehusvirksomheden eurodan-huse. Han har tidligere været ansat som adm. direktør i Bjert Ejendomme i Kolding og som projektchef i NCC Construction.

Thomas er et kendt ansigt i Lalandia, hvor han var ansat fra 2006 - 2011 i forbindelsen med etableringen af Lalandia i Billund.

I sin nye stilling skal han primært arbejde med etablering af nye Lalandia centre såvel i Danmark som i udlandet.

Orbicon
Sajet Mahmudovski, 39 år, er ansat som afdelingschef hos Orbicon i afdelingen for installationer på virksomhedens kontor på Frederiksberg. Sajet er uddannet ved DTU i Lyngby og har tidligere været ansat i Bygningsstyrelsen, Wissenberg og Oluf Jørgensen A/S. Hans fokusområder inkluderer ledelse, økonomistyring, VVS og bæredygtighed. I tråd med dette omfatter Sajets arbejdsopgaver hos Orbicon ledelse, coaching af afdelings medarbejdere, økonomistyring, tilbudsgivning, bæredygtighedsledelse og DGNB, samt opsøgende salg. 
 
Carsten Ringbo Mauritzen, 38 år, er ansat som elinstallatør og projektleder hos Orbicon i afdelingen for installationer på virksomhedens kontor på Frederiksberg. Carsten er uddannet elinstallatør ved TEC Frederiksberg og kommer fra tidligere ansættelser hos Leif Hansen A/S og MOE A/S. Hans fokusområder er domicilbyggerier samt institutioner/plejecentre og hos Orbicon omfatter hans arbejdsopgaver tilsyn, byggeledelse og projektering. Af større projekter Carsten tidligere har medvirket på kan nævnes endetribunen i Parken samt nyt DSV A/S firmadomicil i Hedehusene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125