23948sdkhjf

Ny generation tager over hos maskinforhandler

Stenderups ejer vil tættere på kunderne og overdrager tøjlerne til sin søn

Fjerde generation står nu klar til at føre den sønderjyske maskinforhandler, Stenderup A/S, videre.

Ønsket om at komme tættere på kunderne får nemlig ejer og adm. direktør Mogens Jensen, til at overlade tøjlerne som adm. direktør til sin søn, Troels Stausholm Jensen.

I stedet fortsætter Mogens Jensen som salgschef i virksomheden, hvor han vil få mere tid til at besøge og servicere kunder.

Troels Stausholm Jensen er uddannet HD i afsætning fra Syddansk Universitet og har en baggrund hos grovvareselskabet DLG. Han kom til Stenderup A/S i 2014, hvor hans rolle hidtil har været daglig leder af virksomheden.

- Det har længe været et ønske fra min side at få mere tid ude hos kunderne, derfor er jeg glad og stolt over at kunne give direktørposten videre til Troels, udtaler Mogens Jensen i en pressemeddelelse.

Samtidig har Mogens Jensen købt broderen Hans Henrik Jensens ejerandel i Stenderup A/S. Hans Henrik Jensen vil i stedet prøve kræfter med en ny branche i det nye år, hvorfor han overdrager sin ejerandel til nytår.

Stenderup A/S har rødder tilbage til 1936 og Mogens Jensen og hans bror er tredje generation.

Virksomhedens hovedafdeling ligger i Stenderup i Sønderjylland, og den har ligeledes en afdeling i den nærliggende by Jels.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094