23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Stark, Raunstrup, Norddjurs Kommune og Aarhus Kommune

Stark
Søren Lund, 49 år, er ansat som kommerciel direktør og indtræder i byggemarkedskæden Starks øverste ledelse.

Han er uddannet produktionsingeniør fra Odense Teknikum (i dag en del af Syddansk Universitet) og har en EBA fra VIA University College, Horsens.

Søren Lund har senest som kommerciel direktør i Hummel haft globalt ansvar for virksomhedens brand, marketing og salg via egne salgsselskaber.

Han har også haft en række ledende positioner i Lego, hvor han blandt andet stod i spidsen for udvikling og lancering af flere succesfulde globale produktgrupper, og han har med bopæl i München haft ansvaret for Lego salget på det centraleuropæiske marked.

Raunstrup
Søren Dam Wittorff, er ansat som projektchef for satsningen på svømmehaller i bygge- og entreprenørvirksomheden Raunstrup. Søren Dam Wittorff kommer med en omfattende viden indenfor netop dette område.

Med mere end 20 år i Grontmij/Carl Bro og senest som teknisk direktør i Gribskov Gruppen, er der en lang erfaring at trække på.

Senest har Søren været ansvarlig for udførelsen af Flintholm svømmehal, der blev opført som et OPP samarbejde mellem Frederiksberg Kommune og Gribskov Gruppen. 
 
Norddjurs Kommune 
Ulrik Christensen, 52 år, er ansat som erhvervs- og miljøchef i Norddjurs Kommune.

Ulrik Christensen er ingeniøruddannet ved Århus Teknikum og har siden blandt andet været ansat i Ebeltoft Kommunes tekniske forvaltning.

Han kommer fra en stilling som teknisk chef i Aqua Djurs A/S, der er Norddjurs Kommunes forsyningsselskab.

Aarhus Kommune
Simon Grünfeld, 46 år, er ansat som afdelingschef for vand og landbrug i Aarhus Kommune. Simon Grünfeld er cand.scient. i biologi fra Aarhus Universitet og har blandt andet arbejdet som biolog i både Ringkøbing, Frederiksborg og Ribe amter samt været afdelingschef ror natur- og miljøafdelingen i det rådgivende ingeniørfirma Sweco (tidligere Carl Bro).

Han kommer fra en stilling som afdelingschef ved det rådgivende ingeniørfirma Orbicon.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143