23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Nordic Waterproofing, Bygma, FB Gruppen og Outline Vinduer

Nordic Waterproofing
Paul Erik Rask, adm. dir. i Nordic Waterproofing A/S, Hetag Tagmaterialer A/S og bestyrelsesmedlem i Taasinge Elementer, markerer i morgen, 1. september sit 25-års jubilæum.

I 1992 blev han ansat i det daværende A/S Phønix Contractors i en strategifunktion - to år senere blev han forfremmet til marketingchef. Herefter ansvarlig for det danske marked, siden også det tyske, og det blev også til joint venture-projekter i Malaysia, Iran og Sydafrika. Siden år 2000 har han været adm. direktør.

Det nuværende navn kom til ved seneste ejerskifte i 2011, hvor kapitalfonden Axcel overtog firmaet og gjorde det til en del af en fællesnordisk koncern, der også opererer i det meste af Europa og i øvrigt blev børsnoteret i Stockholm i 2016.

I de mellemliggende år var ejerne bl.a. norske Rieber & Søn ASA samt Trelleborg AB. Paul Erik Rask har haft det godt med alle ejerne, og han nyder den fortsatte professionalisme og det strategiske klarsyn hos de nuværende ejere.

Bygma
Erik Yde, kan 1. september fejre 25 års jubilæum i Bygma. Erik startede i 1992 som indkøbs- og marketingchef. Da Erik startede i Bygma havde han to kasketter; på marketingområdet producerede han kundeaviser, og var i tæt dialog med filialerne om bl.a. butiksindretning, lokal markedsføring og butiksdrift.

Bygma var dengang en del af en indkøbsforening og Eriks anden kasket var at styre og eksekvere dette samarbejde. Efter en årrække som koncern-marketingchef, har Erik igen, 25 år senere, to kasketter på.

Ud over som markedschef at have ansvar for at tilse 13 sønderjyske butikker i Region Syd, er Erik ansvarlig for aktivering af Bygmas sponsoraftale med det danske herrehåndboldlandshold; herhjemme og i udlandet.

FB Gruppen
Ann-Beth Senger, salgschef, er ansat i en nyoprettet stilling i projekt- og ejendomsudviklerkoncernen FB Gruppen A/S. Ann-Beth kommer senest fra en stilling som salgschef hos NCC gennem fem år. Tidligere har hun været salgschef for Becker & Nielsen samt Schaumann Development.

Ann-Beth Sengers primære opgave er i samarbejde med udvalgte mæglere at konsolidere og udbygge den positive markedsposition, som FB Gruppen har oplevet inden for projekt- og ejendomsudvikling, så kunderne får den bedst mulige oplevelse i forbindelse med udvælgelsen og overdragelsen af deres nye bolig.

Outline Vinduer
Tanja Krogh Fuchs, 40 år, er pr. 1. august ansat som intern sælger hos Outline Vinduer A/S i Farsø. Hun vil i stillingen blandt andet varetage opgaver som rådgivning og vejledning af kunder, ordrebehandlinger samt forespørgsler og tilbud. Tanja har en bachelor i administration og samfundsfag, og hun har siden 2012 været ansat som sagsbehandler hos RealMæglerne i Farsø.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125