23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Enemærke & Petersen, Sweco og Intego

Niras
Peter Weller Nielsen, 27 år, er efter endt praktikperiode som commissioning ingeniør ansat i stillingen hos Niras.

Commissioning er en ingeniørteknisk disciplin, der skaber de bedste betingelser for at undgå unødigt besvær og dyre overraskelser, når man taget et nyt byggeri i brug. Afslutningsprojektet som maskinmester omhandlede Niras’ nye domicil i Ceres Byen i Aarhus med henblik på at optimere en byggeproces inden for tekniske installationer. Peter Weller Nielsen er også uddannet klejnsmed og konstabel inden for logistik og sanitet fra Forsvaret og var udsendt på ISAF 14 i Afghanistan.

Enemærke & Petersen
Sven Mortensen, direktør for Service og Entrepriser, kan fredag 18. august fejre 25 års jubilæum i Enemærke & Petersen-koncernen.

Inden Sven Mortensen blev direktør i december 2015, havde han arbejdet i Enemærke & Petersen i Ringsted i 23 år og har igennem årene haft mange jobfunktioner fra projektleder, afdelingsleder, divisionschef og senest som juridisk direktør.

Sweco
Anne Skov Olsen, 37 år, er ansat som projektleder i Miljø-afdelingen på Swecos kontorer i Viborg og Aalborg.

Anne er uddannet civilingeniør i miljøteknologi og skal bl.a. arbejde med forureningsundersøgelser, risikovurderinger, afværgeløsninger, jordhåndtering og myndighedsbehandling for private kunder, kommuner samt regioner. Anne kommer fra en stilling som projektleder hos Dansk Miljørådgivning A/S.

Intego
Dan Rolighed, serviceleder, er ansat hos Intego i Odense som serviceleder inden for El-teknisk Installation & Service. Dan vil primært være tilknyttet Integos afdeling i Nakskov på Lolland.

Han kommer fra en stilling som ingeniørassistent hos Nordic Sugar i Nakskov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422